Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ČAROBNA SLOVENIJA
LJUBLJANA – KOPAR, PORTOROŽ & PIRAN - BOHINJ & BLED

TERMIN: 28.04/02.05.2023.

CENA ARANŽMANA: 150 Eur
PLAĆANJE: U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz viskopodnim/spratnim/ autobusom visoke turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta
- Smeštaj u hotelu hotelu Park 4/3* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak- „Švedski sto ).
- usluge turističkog vodiča,
- obilaske prema programu,
- organizacione troškove.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog)
- Troškove fakultativnih izleta: Kopar, Portorož i Piran 30€, Bohinj & Bled 25€; neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izlet realizovao je 30 putnika,
- Fakultativni izlet do Kranja 5 eur
- Boravisnu taksu koja iznosi 3.18 eur po osobi po noći – plaća se prilikom REZERVACIJE
- Ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.

Objekat B&B Hotel Ljubljana Park je smešten u istorijskoj zgradi pod zaštitom, koja je delimično renovirana 2017. godine. Centar grada Ljubljane i najznačajnije turističke znamenitosti nalaze se na par minuta hoda.

Udobno opremljene sobe hotela imaju elegantno, ali toplo uređenje, besplatan WiFi i sjajan pogled. Tokom boravka možete besplatno koristiti računar sa internetom. 

https://www.hotelbb.com/en/hotel/ljubljana-park
1. DAN (28/29.04.2023.) KRAGUJEVAC - BEOGRAD - LJUBLJANA
Polazak iz Kragujevcau 21:00 h sa parkinga kod glavne železničke stanice, a polazak iz Beograda je u 23 h. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. DAN (29.04.2023.) LJUBLJANA - KRANJ
U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i informativna šetnja gradom: BISKUPSKA PALATA – STIŠKI DVORAC – KATEDRALA SVETOG NIKOLAJA – AUERSPREGOVA PALATA – UNIVERZITET i TROMOSTOVJE na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i barova. Potom smeštaj u hotel i slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog izleta i posete prelepom gradiću Kranju. Noćenje.

3. DAN (30.04.2023) LJUBLJANA – KOPAR –PORTOROŽ – PIRAN - LJUBLJANA
DORUČAK. Slobodan dan u Ljubljani ili fakultativni, celodnevni izlet do Jadranske obale: Polazak u 09 h na celodnevni izlet. Dolazak u KOPAR i kratak obilazak centra grada uz razgledanje centralnog gradskog trga koji nosi ime Tito, potom divne Pretorijanske palate, promenade... Slobodno vreme. U nastavku izleta, poseta Portorožu poznatom mondenskom letovalištu a zatim i prelepom i Piranu , starom gradu kog krasi Tartinijev trg, a čiji će Vas ambijent vratiti u neka stara, romantična vremena. Polazak iz Pirana. Povratak u hotel u Ljubljani oko u poslepodnevnim časovima. Noćenje.

4. DAN (01.05.2023.) BOHINJSKO JEZERO - BLED - SRBIJA
Doručak. Odlazak iz hotela u 8.30č. Slobodno vreme u Ljubljani ili fakultativni izlet.Odlazak do BOHINJSKOG JEZERA i malenog mestašca na njegovoj obali koje se naziva Ribčev Laz. Šetnja uz uživanje u neverovatno lepoj prirodi. Odlazak na BLED. Po dolasku sledi šetnja do Bledskog jezera uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak.
Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu i za degustiranje čuvenih „kremnih rezina“ (krempite). Polazak oko Srbiji u 18č. Putovanje preko Hrvatske. Noćna vožnja.

5. DAN (02.05.2023.) SRBIJA
Dolazak u Beograd/Kragujevac u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.
PLAĆANJE: U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. 
- 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja
- 40% prilikon rezervacije, ostatak u tri jednake mesečne rate putem čekova ili administrativnom zabranom

MAL

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama