Boyalik Beach Hotel

Češme, Turska

Opis destinacije

Češme - se nalaze na zapadu Turske, u blizini Izmira, na obali Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Hios. More je čisto i prozračno. Idealno je ne samo za kupanje već i za ronjenje. Jaka vazdušna strujanja u blizini grada privlači ljubitelje jedrenja. Češme su poznate i po izuzetno lepim plažama. Dugačka gradska ne spade u najlepše ali je idealna za one koji borave u centru grada kao i za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u pevodi glasi – zlatna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 90 km od aerodroma u Izmiru, 2 km od centra Češmea na samoj obali mora. Izgrađen je 2013. godine i zauzima površinu od 9700 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži gde suncobrane, ležaljke i madrace gosti hotela mogu besplatno da koriste, dok se bar naplaćuje.

Sobe:
Hotelski kompleks čine osmospratna zgrada, trospratna Beach blok i dve vile (koje imaju 6 soba). Glavna zgrada raspolaže sa 110 standardnih (msx 3 osobe, 25 m2) i 8 junir suite smeštajnih jedinica (max 3 osobe, 45 m2). U beach bloku je raspoređeno 75 beach room ( max 3 osobe, 25 m2), 26 family room (max 4 osobe, 30 m2) i 3 suite ( max 3 osobe, 45 m2). I na kraju ville su sebi imaju 4 standard room (max 3 osobe, 25 m2) i 2 suite (max 3 osobe, 45 m2). Svaka soba ima sef, centralni klima uređaj, TV, fen, telefon, balkon, mini-bar (uz doplatu), besplatan internet (wi-fi) i ketler.
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran, dijetalni meni, 2 zatvorena bazena (termalni uz doplatu), 2 otvorena bazena (termalni uz doplatu), dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina), besplatan wi-fi u lobiju, internet kafe, 4 konferencijske sale, spa centar, tursko kupatilo, saunu, pikado, teretanu, aerobik, akvabik, animaciju i igralište za decu. Plaća se: dadilja, doktor, masaža, frizer, motorni sportovi na vodi, stoni tenis, časovi ronjenja i iznajmljivanje bicikala.
 
Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: +90 (232) 488 88 00

www.boyalikbeachcesme.com.tr
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama