Bohemi Hotel

Sunčev Breg , Bugarska

Opis destinacije

Sunčev breg je najveće letovalište na bugarskom primorju. Najveće, najdinamičnije, napoznatije i najpopularnije, nalazi se u na jugoistoku Bugarske u zalivu između Nesebara i Sveti Vlas, nekih 30-ak kilometara od Burgasa. Od granice na Gradini, tj. Kalotini, u zavisnosti od gužve, koja u letnjim danima ume da bude od 30 do 120 minuta, treba vam opuštenom vožnjom oko 6 sati da stignete . Dočekaće vas plaža dugačka oko 10 km koja je na nekim mestima široka i do 100 m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Bellevue nalazi se u centralnom delu Sunčevog Brega, na oko 600m od centra grada i oko 800m od plaže. Pristojan gradski hotel sa skromnom ponudom usluga, sadržaja i zabave.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, lobby bar, menjačnicu, sef na recepciji (uz doplatu), internet kutak, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta, uz doplatu), spoljašnji bazen sa odeljkom za decu, dečije igralište.

Sobe:
Hotel poseduje 87 kompletno opremljenih soba i apartmana. Sve sobe i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini-bar, klimu, Wi-Fi internet, kupatilo sa tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili na grad.

Usluga:
Usluga je na bazi all inclusive (all inclusive - švedski sto).

ALL INCLUSIVE KONCEPT HOTELA 

Kontakt:
www.bohemi.eu
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama