Belvedere Hotel

Benitses, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Deo je hotelske ponude oblasti Agios Ioannis Peristeron, na jugoistočnoj obali ostrva. Prvo poznatije mesto je Benitses, udaljeno oko 3 km od hotela. Od grada Krfa je udaljen 16 km, a od aerodroma 15 km. Lokalna autobuska stanica je prekoputa hotela, a taksi služba je dostupna na zahtev.

Plaža:
Mala šljunkovita plaža, opremljena besplatnim ležaljkama i suncobranima, nalazi se odmah prekoputa hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel se sastoji od jedne zgrade koja ima dva krila i dva lifta. Gostima su na raspolaganju: spoljašnji bazen, bar pored bazena sa uključenim ležaljkama i suncobranima oko bazena, restoran i recepcija dostupna 24 h. Internet kutak sa kablovskim internetom može se koristiti uz doplatu. Na recepciji se može obezbediti sef i Wi-Fi uz doplatu.Peškiri za plažu se mogu dobiti na recepciji uz doplatu.

Sobe:
Soba ima 170 i dele se na tri tipa, comfort, standard i superior. Comfort sobe imaju klimu, SAT TV, mini-frižider, kupatilo i namenjene su za smeštaj dve ili tri odrasle osobe (treći krevet je pomoćni) ili dvoje odraslih i dvoje dece, koja koriste dva pomoćna kreveta ili krevete na sprat. Standard sobe, renovirane 2016, sa bočnim pogledom na more ili planinu su klimatizovane i opremljene SAT TV-om, mini frižiderom, kupatilom sa tuš kabinom i terasom. Opremljene su sa dva odvojena ležaja uz mogućnost dodavanja trećeg i četvrtog pomoćnog ležaja ili kreveta na sprat. Superior sobe su većih dimenzija, luksuznije opremljene i sve imaju panoramski pogled na more. Treći ležaj u superior sobi jeste sofa na izvlačenje. Renovirane su 2016. 

Usluga:
All inclusive. Doručak, ručak i večera se služe u glavnom restoranu, a užina u baru pored bazena. Pića se služe u periodu od 10-23 h.

Kontakt:
http://www.belvedere-corfu.gr/

Napomena:
Dobar hotel u svojoj kategoriji, namenjen svim tipovima gostiju.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama