Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Barselona i Madrid avionom
7 dana / 6 noćenja, avionom
DIREKTAN LET BEOGRAD-BARSELONA
+ BRZI VOZ BARSELONA-MADRID
+ DIREKTAN LET MADRID-BEOGRAD

Avionom
TERMIN/USLUGA17.09.
23.09.
22.10.
28.10.
11.02.
17.02.
10.03.
16.03.
14.04.
20.04.
19.05.
25.05.
BROJ NOĆENJA666666
LET DOSTUPANX
STANDARD - BB
PAKET ARANZMAN PO OSOBI799949949979979979
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA789929929959959959
DETE 0-2 GOD.595959595959
DETE 2-12 GOD.879919919949949949
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA111911591159118911891189

U cenu aranžmana je uračunato:
- Povratni avio prevoz na relaciji Beograd-Barselona i Madrid-Beograd avio kompanijom Air Serbia sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god–nemaju pravo na besplatan prtljag).
- Aerodromske takse u iznosu od 58€. Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse ( avio kompanija Air Serbia)
- Smeštaj na bazi 6 noćenja sa doručkom u hotelu prema programu u standardnim dvokrevetnim, jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (3 noćenja u Barseloni i 3 noćenja u Madridu u hotelima prema programu putovanja)
- Transfer na relaciji aerodrom-hotel, hotel-železnička stanica, železnička stanica-hotel, hotel-aerodrom
- Voz Barselona-Madrid (uključen prtljag veličine 55*35*25cm + ručni 36*27*15cm. Ukoliko je prtljag veće dimenzije doplata na licu mesta je oko 20€ )
- Panoramsko razgledanje Barselone i Madrida
- Asistencija lokalnog vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
- Troškovi organizacije putovanja

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete
- Međunarodno putno osiguranje koje pokriva Covid-19 (mogućnost pribavljanja u agenciji)
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Barselonu u iznosu od 1.75 € po osobi po noći za boravak u hotelima 3* i 2.75 € po osobi po noći za boravak u hotelima 4*

Cene fakultativnih izleta po osobi: (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 12 putnika).
- Flamenko veče u Barseloni – oko 45 eur
- Ciutadella, Tibidabo i Pueblo Espanjol – oko 65 eur
- Toledo – oko 70 eur
- Segovija – oko 70 eur

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika a organizovani su od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Raspored izleta po danima je podložan promeni. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
HOTEL VILADOMAT 3* BARSELONA 

Hotel Viladomat je idealno lociran, u elitnom delu Barselone- Eišampli, na nekoliko minuta hoda od metro stanice (Hospital Clinic), a u neposrednoj blizini se nalazi i Trg Katalunja i Rambla. Sve sobe su sa klima uređajem, TV-om sa satelitskim programima, sefom, mini barom, wi-fi internet konekcijom. Doručak se služi po principu samoposluživanja

https://www.aa-hoteles.com/es/hotel-viladomat-barcelona

HOTEL DWO COLOURS ALCALA 4*

Hotel je smešten oko 15ak km od centra Madrida i dobro povezan sa centrom grada gradskim prevozom. Hotel poseduje restoran, recepciu, bar, lift, privatni parking...Svaka soba sadrži kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, SAT TV, besplatan wi-fi, sef...Doručak - kontinentalni švedski sto.

https://www.dwocolours.com/en/
1. DAN  BEOGRAD – BARSELONA            
Dolazak putnika na  aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije u 15:00 časova (dva sata pre leta). Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Barselonu je 17:10 (let JU 584, Air Serbia). Sletanje aviona u Barselonu je u 19:50 časova–lokalno vreme. Po dolasku transfer do hotela. Noćenje.

2.DAN  BARSELONA – PANORAMSKI OBILAZAK - FLAMENKO
Doručak. Nakon doručka odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku: Kolumbov spomenik, Monžuik (vidikovac), prolazi se pored Olimpijskog stadiona, Španskog sela, Čarobnih fontana, nastavak ka Španskom Trgu, Gran Via, Paseo de Gracia, prolaz pored Gaudijevih kuća Batllo i La Pedrera i šetnja oko Sagrada Familia bez ulaska…Slobodno vreme individualna razgledanja i šoping. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Flamenko veče - fantastičan šou igrača i gitariste uz piće. Cena izleta (oko 45 evra po osobi). Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN  BARSELONA – TRI PARKA – BARSELONA
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnostili ili mogućnost fakultativnog izleta Ciutadella, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo). Ciutadella je nekadašnje utvrđenje a danas najlepši park u gradu. Šetnja pored Zoo Barcelone , Parlamenta vlade Catalunje, romanticnog jezera i centralne fontane koja je delo catalanskih arhitekti medju kojima je i Antonie Gaudi. Potom odlazak do vidikovca Tibidabo sa koga se pruža prelep pogled na Barselonu. Panoramski obilazak crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Nakon obilaska odlazak u etno selo Pablo Espanjol koje je nastalo 30-ih godina 20.veka kao deo projekta koji je trebao da prikaže raznolikost arhitekture sela Španije. Cena izleta (oko 65 eur po osobi). Slobodno vreme za individualnu šetnju gradom. Noćenje.

4.DAN  BARSELONA – MADRID
Doručak. Napuštanje soba do 10h. Transfer do železničke stanice. Ukrcavanje na brzi voz AVE koji dostiže brzine i do 320km na sat, očekivano putovanje do Madrida je 02:30h. Po dolasku odlazak na panoramski razgled grada autobusom: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Puerta de Toledo, park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka. Transfer u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN  MADRID – TOLEDO - MADRID
Doručak. Slobodni dan za individulno razgledanje i šoping ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u Toledo. Izlet obuhvata posetu srednjevekovnoj prestonici Španije čuvenoj i po tome da je u njoj živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i kniževnik El Greko. Toledo je udaljen oko 70km od Madrida. Kroz istoriju ovajali su ga brojni narodi (Rimljani, Vizigoti, Mavari..) i svi oni su ostavili trag u razvoju grada. Toledo je ostao prestonica Španije sve do 1561. godine kada tu ulogu preuzima Madrid. Povratak u Madrid. Slobodno vreme. Noćenje. Cena izleta po osobi: 70 evra.

6.DAN  MADRID – SEGOVIJA – MADIRD
Doručak. Slobodni dan za individulno razgledanje i šoping ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u Segoviju. Segovoija se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 180 km od Madrida. Glavna obeležja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac, zbog kojih je Segovija uvršćena na listu svetske kulturne baštine pod zastitom Unesko-a. Karakteristična panorama ovog grada čije su zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka, smeštena je na brda Kastilje koja okružuje Sijera de Guadarama. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Cena izleta po osobi 70 evra. Noćenje.

7. DAN  MADRID – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Transfer do aerodroma u Madridu. Poletanje aviona za Beogradu u 14:15 (let JU 571, Air Serbia). Sletanje u Beograd u 17:410časova. Kraj programa
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

TLL

Organizator putovanja je turistička agencija Travelland, broj licence OTP 123/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Travelland. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama