Azure By Yelken Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, 22km od centra Bodruma i 55km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2016.godine, a poslednji put renoviran 2020.godine. Zauzima površinu od 20 000m2 i ima ukupno 299 soba (standardne sobe, superior sobe i 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama)  koje su smeštene u glavnoj zgradi i butik zgradi (koja se nalazi bliže plaži), kao i dve vile.  Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva à la carte restorana, nekoliko barova, Spa centar, fitness centar.

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, mini club i mini disco.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, direktnu telefonsku liniju, mini bar, Wi-Fi, LCD TV, sef, set za kafu i čaj i klimu. Sve sobe mogu biti sa balkonom ili bez balkona.

Standardna soba ima površinu 22-25m2 i može imati ili francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Superior soba ima 45-50m2 i može imati francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu. Ove sobe nimaju pogled na more i balkon.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive-samoposluživanje u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak ručak, večera). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva à la carte restorana (riblji i turski), snack bar , 5 barova (Lobby bar, Snack bar, Boutique bar, Baby bar, Service bar), diskoteka i poslastičarnica. U okviru koncepta usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine u određeno vreme tokom dana na određenim mestima, noćna užina u periodu 23:00-02:00, kao i à la carte restorani uz obaveznu prethodnu rezervaciju uz boravak od minimum 4 noći.

Plaća se: sva uvozna i premium piča i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, frizerski salon, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, fotograf, konferencijska sala.

Sport i zabava
Bazen za odrasle na otvorenom, dečiji bazen, relax bazen, zatvoreni bazen i bazen sa toboganima, fitness centar, stoni tenis, pikado, bilijar, kao i ostale dnevne i noćne animacije. Wi-Fi internet je dostupan besplatno gostima u okviru svih hotelskih površina.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže i sve ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama