Azka Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazı 1km od centra Bodruma i 38km od aerodroma Milas.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na oko 1km od centra grada, tvrđave u Bodrumu, radnji, kafica i restorana. Na usluzi je gostima 12 meseci godišnje, a ima ukupno 198 soba (123 standardne sobe, 65 deluxe soba, 7 apartmana i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama). 

Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva à la carte restorana, otvoreni i zatvoreni bazen, Spa centar i fitness.

Za najmlađe tu su dečiji bazen na otvorenom, zatvoreni dečiji bazen, igralište i mini club.

Plaća se: čuvanje dece. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 198 soba.  Sve sobe imaju LCD TV, mini bar, sef, ketler, fen za kosu, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi, centralnu klimu, balkon i kupatilo.

Standard land view soba ima površinu 18-24m², dok standard  sea view soba ima površinu 24-28m².

Deluxe sea view soba ima površinu 28-32m² i ima veću terasu na kojoj se nalaze dve ležaljke za sunčanje.

Deluxe garden soba ima površinu 45-52m² i ove sobe su najbliže moru.

Junior suite ima površinu 55-60m², sastoji se od dnevne sobe i spavaćeg dela koji su razdvojeni pokretnim vratima. Apratman takođe ima i jako prostranu terasu i preporučuje se kao idealan smeštaj za medeni mesec.

Plaća se: room service, mini bar, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je polupansion – samoposluživanje u glavnom restoranu izbor više jela (hotel zadržava pravo da u slučaju manjeg broja gostiju obroke koncipira u okviru menija). Gostima su na raspolaganju još i Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i Vitamin Bar, dva à la carte restorana (Dem-i Tavern i Dem-i Weinhouse), kao i poslastičarnica. U koncept usluge su uključeni doručak i večera u glavnom restoranu.

Plaća se: ručak, à la carte restorani, à la carte doručak, sva pića, poslastičarnica i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Servis za pranje veša, doktor, frizer, konferencijske sale, transferi do aerodroma.

Sport i zabava
Bazen na otvorenom, zatvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, bilijar, foosball, igre sa kartama, mini golf, šah, košarka, teren za tenis, squash, fitness, bioskop i biblioteka. U okviru hotela ne postoji dnevna animacija. Večernji program je određenim danima i u određeno vreme (hotel zadržava pravo da uživo muziku ne organizuje). Internet je besplatan u lobiju hotela, kao i u okviru svih javnih površina.

Plaća se: individualni treninzi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru hotela se nalazi Spa centar. Gosti mogu da koriste tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, jacuzzi, zatvoreni bazen, ledeni tuš.

Plaća se: masaže, piling, solarium, tretmani tela i lica i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama