Ariadne Beach Hotel

Agios Nikolaos, Krit

Opis destinacije

Krit je prestižna turistička destinacija, ostrvo koje se ponosi leptom Herakliona, magijom Hanje, renesansonom pričom Retimna, mirom zaliva Mirabelo gde je svoje mesto pronašao čarobni Agios Nikolaos. Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Zbog izuzetno duge letnje sezone i veoma pogodne klime, kupališna sezona traje do kraja Oktobra meseca. Ovo ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine, zanimljivih ljudi i odlične kuhinje predstavlja fascinantan spoj, te ne čudi činjenica da mu se vraćaju mnogi koji ga jednom posete. Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanje, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Obale Egeja čekaju na Vas. Ukras Krita jesu njegove atraktivne peščane plaže tirkiznog mora, kao naprimer Elafonisi, Balos, Falasarna, Vai, Vulisma i mnoge druge…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi preko puta veoma lepe peščano šljunkovite plaže tirkiznog kritskog mora, a u blizini čuvenog mondenskog letovališta Agios Nikolaos na Kritu, na 800m udaljenosti od njegovog centra. Zaliv Mirabelo gde se ovaj hotel smestio pruža uživanje u mirnom moru, a hotel sa svojim kaskadnim stilom gradnje, garantuje uživanje u pogledu na Kritsko more sa mnogih njegovih delova. Glavni grad Heraklion je udaljen 65km, a aerodrom u Heraklionu 62km. Peščano šljunkovita plaža se nalazi preko puta hotela. Suncobrani i ležaljke uz doplatu. Peškiri za plažu su na raspolaganju gostima besplatno (uz depozit).

Plaža:
Hotel se nalazi preko puta veoma lepe peščano šljunkovite plaže

Sadržaj: 
Hotel u svom sastavu ima recepciju, restoran sa velikim izborom kritske i internacionalne kuhinje, bar koji nudi raznovrsna pića i osvežavajuće koktele, bazen, suncobrani i ležaljke i bar pored bazena, wellnes centar (uz doplatu) sa fitness salom, masaža (uz doplatu) bilijar, teniski teren, besplatan Wi Fi internet. Takođe, u večernjim časovima u pozorištu na otvorenom se organizuju muzički i zabavni programi.

Smeštaj: 
Hotel nudi smeštaj u bungalovima sa pogledom na baštu i superior bungalovima sa bočnim pogledom na more. Superior bungalovi sa bočnim pogledom na more veći su od standardnih bungalova (20m2), mogu smestiti do 3 osobe. Svi bungalovi imaju balkon ili terasu, klima uređaj, TV, telefon, frižider, mini bar (na upit), sef (uz doplatu) i bespalatan Wi Fi internet.

Usluga: 
Polupansion (doručak i večera). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.ariadnecrete.gr
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama