Aquaworld Belek By MP Hotels

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Beleku, oko 45km od centra Antalije i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 772 smeštajne jedinice raspoređene u tri zgrade – Village, Palace i Hills. Preporučuje se porodicama sa decom zbog svog raznovrsnog sadržaja i bogate usluge, ali i svima koji svoj odmor žele da provedu u hotelu sa velikim brojem bazena i raznih sportskih i zabavnih aktivnosti. Nalazi se nedaleko od centra Beleka, oko 2km. 

Za decu tu su dečiji klub, klub za tinejdžere, bazen.

Plaža
Hotel ima svoju 650m dugačku peščanu plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 772 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, kelter, mini bar, fen za kosu. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Terrace (glavni), A La Turca (turska kuhinja), Luigi’s (italijanska kuhinja), Zest (riblji specijaliteti) i Omakase (azijska kuhinja). U ponudi su i barovi – Pool Bar, Beach Bar, Lobby Bar, Sky Arena, Relax Bar, Welcome Lounge, Zapata Snack Bar, Beer Garden Bar, Coffee House i Disco Bar. 

Plaća se: a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Parking, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, sale za sastanke.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 11 bazena od kojih je jedan sa toboganima, dva zatvorena bazena, aqua park, terene za tenis, stoni tenis, odbojku na plaži, mini fudbal, badminton, streličarstvo, boćanje, animaciju, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu, hamam, saunu, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, manikir/pedikir i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama