Angsana Resort & Spa

Benitses, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel pripada grupi istoimenog lanca. Angsana Krf je mediteransko utočište izuzetne lepote, jedinstvenog spoja grčkog i azijskog gostoprimstva. Hotel se nalazi na uzvišenju u bujnom zelenom i ima odličan pogled na zaliva Benitses. Nalazi se na jugozapadnom delu ostrva,  13 km južno od grada Krfa.

Plaža: Hotelska plaža je od hotela udaljena 1km. Hotel svim gostima nudi besplatu uslugu transfera od/do recepcije hotela do plaže na svakih pola sata u periodu između 10:00h i 19:00h. Na plaži se nalazi plažni bar koji je otvoren svakog dana tokom letnjih meseci od 10:00h do 19:00h.

Hotelski sadržaj: Hotelski komplek je okružen pejzažom izuzetne lepote sa mediteranskim vrtovima i maslinjacima, pružajući dalekosežne poglede na Jonsko more. Svojim gostima nudi: recepciju koje je otvorena 24h, 2 mediteranska i jedan azijski restoran, grčku tavernu, nekoliko barova („Vertigo“, „V lounge“, „Sunrise“, „Juice“, itd...) tri bazena (od kojih je jedan infinity), kongresnu salu, butik, spa centar sa zatvorenim bazenom i salonom lepote, fitnes centar, club namenjen deci od 4 do 11 godina koji vodi stručni tim profesionalnih vaspitača (otvoren svakog dana od 11:00h do 22:00h). U hotelu je moguće iznajmiti bicikal. Bežični internet dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno.Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija). Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca u hotelu (na upit uz doplatu). 

Sobe: Hotel nudi 159 savremeno opremljenih soba i apartmana, i 37 luksuznih vila izgrađenih u stilu lokalne arhitekture. U ponudi naše agencije je tip sobe Achilleion Hill view grand room – king (oko 41 m2) u kojoj se nlazi bračni ležaj (ili dva odvojena ležaja – na upit), pomoćni ležaj (sofa), mermerno kupatilo (tuš, fen za kosu), sobne papuče, mini bar, sef,  balkon (oko 6 m2) sa koga se pruža pogled na lepo uređene bašte hotela, telefon, ketler, aparat za pripremu kafe, SAT TV, Wi-Fi internet i klima uređaj. U sobi se mogu smestiti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe.

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto).

Kontakt: www.angsana.com
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama