AMC Royal & Spa

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Hurgadi, oko 11km od starog centra Sakala i oko 13 km do aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel čine 3 zgrade i u ponudi ima 394 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju brojni zabavno-sportski sadržaji, nekoliko restorana i barova. Određeni delovi hotela su renovirani pocetkom 2022. godine. 

Za decu su tu mini klub, dečiji bazen, animacije, dečiji meni i igralište.

Plaža
Hotel ima svoju peskovitu plažu sa pontonom dužine 500m, gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje obuće za plažu. 

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon ili terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar (voda i sokovi), set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem ili kadom i fen za kosu. 

Standardne i Premium sobe su površine 34m2
Family Mountain/Pool view su površine 45m2
Family Connected sobe su površine 90m2 i sastoje se od dve sobe povezane vratima.

Plaća se: telefon, Wi-Fi internet, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). u konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Blue Lagoon (glavni restoran), Cesar (italijanska kuhinja), Palm Island (orijentalna kuhinja) i Kona Kai (azijski restoran). Gostima su na raspolaganju i barovi – Sphinx Lobby Bar, Palm Island Bar, Daiquiri Pool Bar i Oriental Cafe Terrace.

Plaća se: a la carte restoran Kona Kai, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Menjačnica, parking, usluga pranja i peglanja veša, prodavnica, doktor, 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen za odrasle i dečiji bazen, mini akva park, stoni tenis, odbojku na plaži, pikado, boćanje, animacije, uživo mizika, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teratanu. 

Plaća se: masaže, sauna, parno kupatilo i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama