AZURNA OBALA – 8 MART 2018

AZURNA OBALA

ĐENOVA- SANREMO-MONTE KARLO- KAN-NICA-EZE

HOTEL BELVEDERE 3* – CENTAR SANREMA – NAJBOLJA LOKACIJA

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 07.03.2018. sreda  Polazak u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji  sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti.

2. dan 08.03. četvrtak  ĐENOVA- SAN REMO – Dolazak u Đenovu u popodnevnim časovima.Obilazak Đenove: Trg Ferara, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, pogled na stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vreme.Nastavak putovanja do Sanrema. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan 09.03. petak  SANREMO-MONAKO- MONTE KARLO – KAN  – Doručak. Slobodano vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do Kana i Kneževine Monako ( odlazak u Kan, obilazak Filmske palate, Kroazete, luke, Srpske ulice. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Nakon Kana polazak ka Kneževini Monako – obilazak Kneževine,okupljanje ispred  Okeanografskog muzeja, a onda pored crkve Svetog Nikole, gde su sahranjeni članovi porodice Grimaldi, šetnja ka Kneževom dvoru, pauza od petnaestak minuta na vidikovcima, a onda stazom Formule 1 odlazak do Monte Karla. Obilazak trga Kazina sa čuvenom Kockarnicom “Monte Carlo“. Slobodno vreme u Monte Karlu, u popodnevnim časovima polazak ka Sanremu, povratak u hotel, slobodno veče.Noćenje.

4. dan 10.03.  subota SANREMO-NICA- Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Nice, jednog od najpoznatijih i najlepših letovališta Azurne obale (razgledanje od hotela Negresko, Engleskim šetalištem, do Neptunove fontane, slobodno vreme za individualni obilazak starog grada, gradske pijace, odlazak do vidikovca odakle  se pruža nezaboravni pogled na zaliv Anđela i čitav grad ili šoping u najpoznatijoj trgovačkoj ulici Jean Medecin. Nakon Nice polazak ka mesu Eze  živopisnim starim putem za Monako,po dolasku u Eze obilazak poznate fabrike parfema Galimard gde ćete se upoznati sa procesom izrade najpoznatijih parfemskih nota, a i imati mogućnost da kupite originalne proizvode po pristupačnim cenama)nakon obilaska i šopinga nastavak puta ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

5. dan 11.03. nedelja   Dolazak  u Niš u podnevnim časovima.

Cena po osobi:  119

Za polazak iz Beograda cena se umanjuje 10€
MOGUĆNOST PLAĆANJA PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE

 

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • prevoz autobusom  na relaciji prema programu putovanja,
  • smeštaj u hotelu Belvedere 3* u centru Sanrema na bazi 2 noćenja sa doručkom
  • razgledanja po programu putovanja,
  • usluge turističkog vodiča – pratioca,
  • troškove organizacije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
  • ulaznice i fakultativne izlete
  • individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Pro Credit banke na dan uplate.
– 30% prlikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska.
– 30% prilikom rezervacije , ostatak na tri rate bez kamate, čekovima ili administrativnom zabranom.

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI:
*Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

 

Obilazak Monaka-Monte Karla–Kana –30€ odrasli/20 deca (2-10god)

Obilazak Nice i fabrike parfema Galimard – 30€ odrasli/ 20 deca ( 2-10 god)

 

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

 

Napomena: za putovanje u EU je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.

VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju

Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS, licenca OTP 585/2010

 

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFON 018/200-547 I 060/6714-196

Idi na vrh strane