Apartmani Anemoxadi – Siviri

Apartmani Anemoxadi – Siviri

Lokacija: smešteni su na oko 100 m od plaže.

Smeštaj: Tri apartmanske kuće spojene pod jednim nazivom „Anemoxadi“ (dobri vetar). Svi apartmani imaju spavaću sobu (sa francuskim ležajem 120 cm širine ili dva singl ležaja – u prizemlju), kuhinjski deo + dnevni boravak – jedna prostorija u kojoj se nalazi TV i ležaj koji kada se rasklopi mogu na njemu spavati 2 osobe, kupatilo i balkon..

Svi apartmani vile Anemoxadi u Siviriju, su klimatizovani i korišćenje klime je uključeno u cenu.

Galerija

Cenovnik

Napomene:

DECA: Za sve rane uplate do 01.04.2017. DVOJE DECE do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ne plaćaju smeštaj. Plaćaju samo prevoz, po cenama iz tabele prevoza

SOPSTVENI PREVOZ: cena za sopstveni prevoz se umanjuje za 30 eur po osobi (za punoplatežne osobe), a za decu se umanjuje samo za prevoz.

Doplata za 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetni studio ili apartman koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana, po smeni.

U slučaju spajanja smena na našem autobuskom prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30€ po osobi. Umanjenje se ne odnosi na spajanje termina 09.09. – 29.09.2017.

Amazon Travel je  ovlašćeni subagent. Organizator putovanja turistička agencija “Market Tours”, Licenca OTP 18/2016, važi od 05.02.2016. godine

Idi na vrh strane